Gekke gedachten

Alweer een paar dagen verder en het schoolgebeuren is alweer een dagelijkse routine geworden, zowel voor mezelf als voor mijn dochter. De tweede week noem ik ook de “ik ben al heel moe,maar ik geef het niet toe”-week. Ik voel de kriebelbeestjes al in mijn lichaam, maar ik probeer het wat te negeren omdat ik geen snottebellen wil. Maar helaas, ze komen al op me af in de gangen, in de klas en op de speelplaats. En hoe meer moe ik word, hoe meer de kans bestaat dat ze ook in mijn neus zullen huisvesten. Ok, ik geef toe: “Ik ben Annelies en ik heb last van snot!”

1_n7q8-cschNAivsvb6slpZQ

En in de tweede week komt er al een eerste vergadering en alhoewel hij zeer interessant was, toch duurde hij toch langer dan het gegeven einduur.

funny-work-quotes-this-was-me-at-all-those-godforsaken-beforeafter-school-faculty-meetings

Als je dan na de vergadering naar de info-avond van je dochter moet, ja dan kan ik het juf- zijn niet goed loslaten. Wij nemen ons werk immers altijd mee naar huis.

 

We zitten in het midden van de week en dan lukt alles nog vrij goed. Tegen het einde van de week heb ik steun nodig van mijn innerlijke kracht om mijn vermoeidheid tegen te gaan.

a75328213b296367ae2ba3e098707cb2-hilarious-parenting-memes-memes-hilarious

 

En op het einde van de week voel ik me meestal niet zoals in het begin van de week en zeker niet op het einde van de dag.

images (1)

Ik maak een grapje, zo erg is het niet. Maar het komt toch in de buurt.

En in de septembermaand is het de traditie dat we een info-avond houden(zoals ik naar 1 ben geweest) en dat is eentje waar ik half naar uitkijk. Je moet je sowieso goed voorbereiden omdat ouders heel veel vragen hebben over hun kind(zeker als er eentje tussen zit die is zoals ik ) en de klaswerking. Geen nood, I will be ready. Of toch ongeveer.  Ervoor gaan we met een paar collega’s een snelle hap nemen en dan hebben we eindelijk nog eens tijd om met de meeste collega’s bij te kletsen. Door de vele overlegmomenten en toezichten zien we elkaar nog amper. Dat heeft dan ook zijn voor-en nadelen natuurlijk.

images (2)

Haha, ja een beetje lachen af en toe kan geen kwaad en bovendien maakt het je vrolijk.

30558668

 

Tot snel!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s