Bedolven onder de cadeautjes

Wanneer de feestdagen er zijn, dan weet je dat het cadeautjestijd is. Is het nu voor Kerstmis of voor een verjaardag? Geef je er eentje als afscheid of om iemand te bedanken. Altijd is het een plezier om er te ontvangen, maar ook om te geven. En elke keer zit ik met mijn handen in het haar, want ik vind vaak niet het ideale cadeau. Ik wil dan ook dat het perfect is en bij diegene past aan wie ik het zal geven.

Zelf shop ik liever online, om tijd uit te besparen, maar ik kan ook genieten van een leuk winkelnamiddagje. Een paar jaar terug vond ik wel een leuke site waar ik sinds dan af en toe iets bestel. En telkens voor iets compleet anders!

Voor Kerstmis zoeken de kleuterleerkrachten bij ons op school telkens naar het ideale cadeau dat niet meer mag kosten dan 2,5 euro per kind. Geloof me, elk jaar is het een zoektocht om U tegen te zeggen. Enkel dit jaar maakte ik het me gemakkelijk. Ik had immers al die site in mijn favorieten staan die me uit de nood zou helpen. In een paar klikken stelde ik mijn bestelling samen en betaalde ik. Omdat er even iets mis liep met mijn betaling, riep ik online hulp in. Super dat dat bestaat, want door hulp in te roepen, kreeg ik mijn bestelling de volgende dag al. En het was dan zelfs geen Belgische site! Dit zat erin:

Een grabbelton voor de jongens en een grabbelton voor de meisjes. En ik kan je vertellen dat de kleuters enorm dankbaar waren.

Wat zat erin? Stickerboekjes, leuke balpennen, mini-speelgoedjes enz… en omdat ik enorm veel meisjes heb in de klas, bestelde ik er nog eens extra balpennen erbij in de vorm van een lippenstift. SMAK, ge-wel-dig vonden ze het!

5886_300px_thumb

En de bankkaart zag dat het ok was, want het is echt totaal niet duur.

Dus zoek je als juf een origineel cadeau, dan kan ik je deze site wel aanraden. Maar ook als(toekomstige) ouder kan je hier op zoek naar een cadeautje dat bij je zoektocht past.

En dan past hier de vraag ook bij of het een betrouwbare site is. Ik snap dat deze in je achterhoofd zit. En dan zeg ik luidop: JA! Ze sturen zelfs een bedankje bij je bestelling mee voor het vertrouwen in hun. Dat zegt toch genoeg, vind ik. Hoeveel sites doen dat dezer tijden? Ben je nog niet zeker, ga dan gewoon eens piepen naar hun aanbod. Dat kan nooit kwaad. 🙂

https://www.ikgatrakteren.nl/nl/

Nu ga ik nog even verder genieten van de feestdagen en de cadeautjes ook natuurlijk. Want het is en blijft nog steeds: the most wonderfull time of the year!!

Ik wens jullie allen nog een gelukkig en vredevol 2018 toe!

new_year_2018_color

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s