Forfait!

Neen, ik ga het niet hebben over voetbal. De enkele jongens in mijn klas zouden het nochtans geweldig vinden. Al heeft het er wel een beetje mee te maken. Je kan me vergelijken met een coach van een voetbalploeg, al heb ik dan twee elftallen om te trainen. Als een voetbalploeg forfait geeft, is dat vaak omdat er veel afwezigheden zijn of omdat het echt niet mogelijk is om te spelen.

images

Afgelopen woensdag lukte het voor mij niet meer. Net zoals dat kan op een loopband, stond ik op de laagste stand. Alles gebeurde in slow mo-o-otion. Je kon me vergelijken met een slak, met al de spierpijn leek het alsof ik een supergroot huis op mijn rug droeg. Of was het nu snot?  Het was zeker snot, al zit dat bij een slak niet in het huisje. Ze is omgeven door het slijmachtige goedje. En ik ook! Zelfs nu nog hoor ik niet goed doordat die vieze bacteriën zich overal door wringen.

wpid-hatsjoe

Ik hou van slaap! Niet zo’n beetje, maar echt veel. Dus 1 woord: herfstslaap! Dat is de voorloper van de winterslaap en zorgt ervoor dat je genoeg weerstand opbouwt. En dat heb ik de afgelopen drie dagen gedaan. Want ik wil en zal weer maandag met een fris antisnot- hoofd voor de klas staan. Rust was en is nodig maar ik mis mijn kindjes! Vooral omdat we een superleuk thema waren begonnen nl. de archeoloog! Terwijl we daar van alles opgraven, wil ik nu mijn ziektekiemen begraven.  Zoals in: diep dieper diepst onder de grond.

Straks is het voetbal op tv: de Rode duivels die hun best gaan doen, ondanks veel spelers die al forfait hebben moeten geven. Normaal ben ik van de partij, maar ik vrees ervoor dat ik al in mijn herfstslaap ga vallen.

tumblr_njcm05qedm1u4zyrno1_500

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s