Rrrrrrr-rr

Vandaag realiseerde ik me dat dit nieuwe klasje al in mijn hart zit.

En dat is snel omdat we nog maar in de tweede week van het schooljaar zitten. Misschien komt het door hun enthousiasme of door hun inzet. Hoe dan ook, ze zorgen ervoor dat ik me top voel. Ik heb weer nieuwe ideeën en krijg de kans om mijn grenzen te verleggen.

De babymakende robot en de lichtgevende robot. Telkens 2D getekend en 3D uitgewerkt in groepswerk.

Lachen en dingen uitproberen in Technopolis. Het was zo verschillend dan verleden jaar.

Het is een meisjesklas met drie jongetjes en soms mis ik wat jongenskwaad maar toch niet zozeer. De meisjes babbelen wel meer maar je krijgt ze vlugger stil dan jongens. Raar he. Als je dan naar volwassenen kijkt, is dat toch een beetje hetzelfde. Vrouwen weten op welke momenten ze moeten zwijgen terwijl mannen… nou ja mannen zijn. Knipoog.

Terug naar het klasgebeuren. Het was infoavond gisteren. Alle juffen waren goed voorbereid en klaar om ouders mee te nemen in het klasleven van hun kind. Enkel moesten er dan nog wat meer ouders opdagen… Ik heb het gevoel dat men niet begrijpt hoe belangrijk zo’n infomoment is. We bespreken klasafspraken en het verloop van een schooljaar. Dat verandert ook elk jaar. Dus ja de teleurstelling was er dan ook. Omdat wij enthousiast waren en zij niet. Snif snif.

Met de ouders die er wel waren kon ik meteen goed praten. Ze stelden ook vele vragen waarvoor dank. Het was dan ook bijna 21u toen ik thuis was en dat voel ik nu ook hoor. Met stijve bewegingen liep ik geautomatiseerd door de dag. Een beetje teveel inlevingsvermogen in het thema robot. Rrhihi.

Advertenties

Een reactie op “Rrrrrrr-rr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s