Het is weer bijna zover…

Binnenkort heb ik weer zo een weekje waar ik even mijn kleutertjes kan observeren, echt specifiek. Yup, dan komt de stagiaire even mijn plek innemen.

Leuk en niet leuk vind ik dat. Leuk omdat ik wat meer rust ervaar en ik administratie in orde kan maken. Maar ook niet leuk want dan mag ik enkel kijken. En dat is zo moeilijk. Als juf ben je continue bezig onder de kleuters en dan ga ik meer aan de zijlijn staan. Raar. Ook ben ik iemand die niet kan stilzitten tijdens actieve momenten. Gaan met die banaan! Maar neen, dan niet. 

Ik had een open gesprek met de stagiaire. Over haar verwachtingen en dan ook de mijne. Ik zie er potentieel in. Maar ik ben realistisch :  dat zag ik bij die vorige stagiaire ook tot ik haar effectief bezig zag. Veel woorden, weinig daden. Dus ik ben wel benieuwd en geef haar het voordeel van de twijfel. 

Even nog een update tijdens onze wereldreis.  Polen met zijn kaasbeignets en mooie cultuur lieten we vrijdag achter ons.En vandaag, mais oui, gingen we naar het prachtige Frankrijk. Met de hoge Eiffeltoren en de wondermooie portretten war we op elkaars details letten.Magnifique! 

Klaar om op te stijgen!

De stewardess helpt je wel naar je plaats.

Maar vergeet eerst niet naar de bagagecontrole en de veiligheidspoortjes te gaan. Wie weet mag je niet mee!

Yummie: zelf klaargemaakte kaasbeignets

1 van de bouwwerken.Wat is het?

We tekenen elkaar met een accessoire erbij.

Zoals we hier op de computer zagen.

Incroyable zeg ik. Het thema had een vliegende start en we blijven doorgaan. Morgen een tussenstop in Turkije! Bonsoir iedereen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s