Mijn cadeau aan jullie….

….is vooral dankbaarheid. Dank jullie om jullie vriendschap, liefde, humor en vriendelijkheid. Op een dag als vandaag voelt het goed om geliefd te zijn, om herinnerd te worden dat je ertoe doet.

Dus lachen heb ik veel gedaan. De kleine ‘geschenkjes’ die vandaag op mijn pad kwamen waren vaak verrassend en vooral zo lief. Gewoon al omdat ik er niet veel van had verwacht in het algemeen. De woorden zonder geluid die ik zag tijdens het overleg vanmorgen, de ‘ happy birthday to toooo’ van mijn dochter, de humor van mijn man, mijn attente kleutertjes en lieve collegaatjes, berichtjes van vrienden en familie die me raakten tot diep in mijn hart. Verwend, dat was ik.

Maar ik was ook ontzettend boos omdat onrechtvaardigheid me weer kruiste, omdat sommige mensen het echt nooit zullen leren. En vrouwen onder elkaar op werk kunnen echte b i t c h e s zijn. Hey sorry, maar de waarheid kwetst en klopt ook. Mijn cadeau is dus ook eerlijkheid.

 En vooral sprankels. Omdat ik liever geef dan krijg. Omdat echtheid je hart verwarmt.En omdat elke dag een nieuwe dag is voor uitdagende inspirerende dingen.

Dus bedankt. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s