Meuh,miauw, hiii, knor en meiiihh

Moe was ik vanmorgen. Echt, ik had geen zin om op te staan. Weer die herrie makende massa kinderen die geen twee minuten kunnen stilzitten.Wow wat negatief, dacht ik toen. Weet je wat het was? Ik had zo genoten van die twee weken stagiaire, van het gezellig samen zijn met mijn gezinnetje dit verlengde weekend, dat ik dit warme ontspannende gevoel wou behouden. Hoe graag ik mijn werk ook doe, de laatste jaren kan ik het nog moeilijk ontspannend noemen.

Toch bleek mijn dagje anders te verlopen dan gedacht. Ok, de kinderen waren rumoerig: feit. Dat ze niet konden stilzitten: vrij normaal. Ik startte met mijn thema boerderij(gisteren hadden we nog een extra dagje vrijaf) en wat bleek: buiten het feit dat de kleuters enthousiast waren, kreeg ik er opeens veel zin in. We begonnen met de huishoek in te richten als boerderij: hoe doen we dat? Kleuters brachten aan dat er hokken of stallen moesten zijn, gras en eten. Geweldig vond ik het. En toen M. aangaf dat we ook kaka moesten opruimen van de dieren, besloten ze om de uitwerpselen na te maken met klei: nog geweldiger! Schapen scheren en koeien melken gaan we morgen doen: er was niet veel tijd meer over vandaag. Wat hou ik toch enorm van hun inbreng: ze komen met zoveel fantastische ideeën af. Ik ben al benieuwd wat ze morgen gaan aangeven. Ja je leest het goed, ik heb ontzettend veel zin om er morgen tegenaan te vliegen.

En voor de nieuwsgierigen onder jullie: ik zal eens een paar fotootjes posten morgen. Zo kunnen jullie meedelen in mijn vreugde. Miauw, tot gauw!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s