Back to reality

Ons uitje naar Sunparks was super maar vermoeiend. Even weg uit de drukte. Zon, gelach en vooral veel pret. Ik dacht even niet meer aan school of aan al dat werk dat me nog staat op te wachten. Tot ik een leerlinge tegenkwam in het zwembad. “Hé juf Annelies, ben jij dat echt?” Een dikke knuffel kreeg ik maar ook extra aandacht. Eerlijk? Ik voelde me niet op mijn gemak. Het was alsof mijn bubbel doorprikt werd of net of iemand mee in mijn bubbel kwam zitten.En op dat moment was er daar enkel plaats voor mijn gezin. Privé en werk werden gemengd. En ik voelde me naakt in mijn zwempak. De volgende dag gingen we op een ander tijdstip gaan zwemmen maar ik kon er niet aan ontsnappen. Ook de ouders zeiden me gedag en dat was zo vreemd. Ok, ze hebben me nu onder al die lagen kledij gezien. Echt gezellig.

Maar aan de andere kant voelde ik me wel speciaal. Dat ik als juf zo’n impact heb dat een leerlinge ontzettend blij is me te zien.

Hoe dan ook, het was een fijne tijd. Een spinnennachtmerrie en een autorit later waren we dan weer thuis. Alle drie zo moe dat onze oogleden vlug dichtvielen. En toen begon het weer…

Zoë die moeite heeft met eten door een abces in haar mond of door een nieuwe tand. Ik weet het eerlijk gezegd niet goed. De berg strijk die maar blijft groeien. En de lenteschoonmaak die in mijn lichaam kriebelt waardoor ik echt ALLES wil opruimen, datgene dat ook al netjes ligt. En het schoolwerk dat figuurlijk aan mijn mouw trekt. Dan hebben we nog  het heen-en weer- geren.

STOP. Toch een beetje genieten…., combineren van werk en ontspanning moet kunnen. Het is tenslotte nog paasvakantie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s