Vakantie!

We zijn al dinsdag, wat gaat de tijd opeens snel. Vandaag dacht ik eens te beginnen aan de thema’s na de vakantie, maar weet je wat? Neen. Ik zeg neen. De afgelopen dagen was ik zo moe, alsof ik nog moest ontwaken uit mijn winterslaap. Dus ik neem tijd voor mezelf en mijn dochter.  Zeker na al wat er is gebeurd in de wereld, vind ik dat de tijd veel te kort is. Leven voor je beroep kan als je daarbuiten geen gezin hebt. Ik zal altijd mezelf gooien of smijten zoals we het zeggen, maar soms heb je een time-out nodig. En dat is nu.

En voor al diegenen die altijd commentaar hebben op onze vakanties:

JA, ik neem vakantie, want JA wij hebben er ook recht op. En JA, dat is balen dat sommigen onder jullie dit niet hebben. En NEEN, je hoeft er echt niet jaloers op te zijn, want de eerste week is eerder een ziekteverlof en dat kan ik geen vakantie noemen. Recovery-tijd is misschien het juiste woord.

Jaloezie is een lelijk beestje. Het verblindt ook mensen waardoor ze de realiteit niet meer zien. Kijk naar die monsters van IS. Jaloezie omdat zij geen liefde kennen. En ja ze zijn ook dom, onwetend en getikt. Moesten ze een geweten hebben, dan deden ze niet de dingen die ze nu doen. Als ik hen iets zou kunnen bijleren i.v.m. normen en waarden, dan zou ik het meteen doen. Maar het is helaas te laat. Ergens tijdens het opgroeien zijn ze het noorden kwijtgeraakt. I.p.v. een bom kunnen we hen ook een kompas geven.

Goed, maar het is vakantie en ook kan je niet omheen al het kwade, toch wil ik hier thuis er iets goeds van maken. Dus beginnen we met de berg strijk die op me staat te wachten.En met berg bedoel ik de Mount Everest. Neen ,grapje. De Mont Blanc komt er dichterbij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s