Hello weekend!

Mijmerend kijk ik naar buiten. De zon schijnt eindelijk en ik zit hier aan mijn bureautje te werken voor school. De week stagiaire zit erop dus het voorbereiden van de volgende weken is weer een feit. Thema post en thema dino’s staan op mijn agenda. Maar ik zit wel met een dilemma. Ik wou rond Pasen werken, maar dat mocht niet van de pedagogische begeleiding(die we al wekelijks over de werkvloer krijgen). Omdat twee kinderen aangaven dat ze eens rond dino’s wouden werken, moest ik dit zo vlug mogelijk doen. Juist ja. Ik citeer: “Paasmandje en Pasen, dat is toch niet meer voor een derde kleuterklas?” Hum ik wil niet moeilijk doen, maar ik sta wel op een vrije basisschool les te geven. Wetende dat de eerste graad ook Paasmandjes maakt, vond ik dit maar raar. Maar goed, zoals ik nu al een tijdje doe, verstand op nul en doen wat er van je gevraagd wordt. Ik heb die twee weken dino bijna helemaal voorbereid, maar nu vond ook onze begeleiding van taal dit niet kunnen(en ik geef haar gelijk). Ik heb nu al het museum gereserveerd, dus ik zou het wel fijn vinden moest iedereen eens overeenkomen.

Straks nog gauw naar de winkel voor enkele kleurtjes verf voor mijn klasje, wel spannend eigenlijk. Nu die lelijke grote kasten uit de klas zijn, heb ik meer ruimte en het straalt meer rust uit. Met een soms chaotische geest is dit wel leuk.En een vrolijk kleurtje zorgt dan weer voor een gezellige sfeer.

De zon lonkt naar me. Voor ik naar de winkel ga, misschien gauw een wandeling doen. Kleintje lig te slapen en de hubby doet zoals gewoonlijk een dutje mee. Tijd voor me-time dus.

Een fijn weekend iedereen en tot schrijfs!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s