Maya de (bezige)bij

Geeuw! Ik rek me uit en strek mijn benen eens languit. Neen, niet omdat ik hele dag niets heb gedaan, maar omdat ik de hele dag niet heb stil gezeten. Mijn ogen vallen bijna dicht terwijl ik dit schrijf, alhoewel dat dit met mijn zeer actieve peuter in huis wel moeilijk is. Ze had veel te vertellen vandaag en ook al leert ze elke dag wel nieuwe woorden bij, dit verstond ik echt niet. Iets met boot, do en kamak: het is me nog steeds een raadsel. Maar goed, ik heb weer veel denk-en sleurwerk achter de rug: mijn klasje ziet er al heel wat anders uit. Een geluk dat mijn stagiaire zeer flexibel is en zich aanpast aan de nieuwe situatie. In haar plaats zou ik al gek zijn geworden. Helaas pindakaas kon ik dit gebeuren niet goed timen want diegene die me helpt, kijkt enkel naar de klas en niet naar de rest. Hoe dan ook, ik ga haar missen als ze er maandag niet meer is, want ze deed haar stage echt goed.

“Mama! Mamaaaaaaaaa!” Ok, er is er eentje mijn aandacht aan het opeisen, dus veel schrijven zit er vandaag niet in. En dat snoezig gezichtje wil duidelijk een verhaaltje lezen. Nou, die genen heeft ze duidelijk van de mama. Stoef stoef.

Toch wou ik dit even kwijt: kijk naar wat belangrijk is in je leven en maak daarvoor tijd. Een welgemeende knuffel van een collega, iemand die speciaal tijd voor je maakt, je man die lekker in de zetel naast je wil zitten, je kind die liefde vraagt… Want ook al ben je druk bezig met je werk, er zijn veel belangrijkere dingen. Dus de pc gaat uit en Maya de bij gaat weer op avontuur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s